8 Haziran 2018 Cuma

Uzman Diş Hekimi Ümitköy Diş Kliniği Ümitköy Ankara Kerem Aras

Ümitköy diş hekimi olan Kerem Aras, uzun yıllar gerçekleştirdiği araştırma ve klinik çalışmaların ışığında, hastalarının ihtiyacı olan tedavileri sunmaktadır.

 Ankara Emek'te hizmet hayatına başlayan diş hekimi Ümitköy'de hizmet hayatına halen devam etmektedir.  Diş sağlığının ciddiye alınmasını belirten Ümitköy diş hekimi Kerem Aras, diş sağlığı ciddiye alınmadığında daha ciddi rahatsızlıkların yolunu açtığını anlatmaktadır.

Ümitköy diş hekimi Kerem Aras, diş hekimliği fakültesinde aldığı eğitim üzerine  yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlayıp, 2000 yılında aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi anabilim dalında doktora eğitimine başlamıştır.

Ümitköy'de diş hekimi kliniğini kurmadan önce 2006 yılında "Kısaltılmış dental ark yaklaşımının ağız sağlığı ve fonksiyonları yönünden değerlendirilmesi adlı doktora tezini tamamlamıştır.

Emek'teki kliniğinde gerçekleştirdiği hizmeti farklı bir konuma taşıyan diş hekimi Ümitköy bölgesinde 2010 yılından beri Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Fatih Öktem ve Dermo Kozmetik Uzmanı Dr. İlker Yörük ile beraber Estetik Diş Hekimliği uygulamalarına devam ediyor.

Halen Ümitköy'de diş hekimi olarak, kliniğinde hizmet veren Kerem Aras özellikle gülme tasarımı, laminate veneerler ve dental implantlar konularında çalışmalarına devam etmektedir.

Laminate veneer tedavisini 7 gün, dental implant tedavisini de 3 ay gibi bir sürede tamamlayan diş hekimi Ümitköy bölgesinde sayılı diş hekimlerindendir.

Diş Hekimi Ankara

Ümitköy'ün önemli diş hekimi olan Kerem Aras kliniğinde her yaş grubuna hizmet vermektedir.

Ümitköy diş hekimi Kerem Aras ayrıca Türk Prostodonti ve Implantoloji Derneği, European Prostodontic Association ve Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği kurumlarının aktif üyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder