20 Haziran 2018 Çarşamba

Butik Fuar - Fuar Standı, Fuar Standları

Fuar Standı sektöründe yenilikçi ve tam kapsamlı çözümler sunan bir kaç firmadan biri olan BUTİK ULUSLARARASI FUAR HİZMETLERİ;

Üst seviyedeki AR-GE çalışmaları, tasarımdan ,montaj sonrası hizmete kadar hızlı ve etkin bir şekilde çözüm üreten müşteri memnuniyetini ilke edinen, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarınızda size en iyi hizmeti verebilecek uzman kadro ve lojistiğe sahiptir. BUTİK FUAR ihtiyaçlarınıza yönelik en uygun tasarımı kaliteli hızlı ve bütçenize uygun olarak yapı teknolojilerine ayak uydurarak bütün stand tiplerini (AHŞAP, MAX PLUS, MODÜLER, TRUSS) hizmetinize sunar. Firmanıza fuar, showroom, reklam amaçlı her tür teşhir ünitelerini tasarlar ve uygular.

 

Fuar Standı İhtiyaçlarında En Etkili Çözümler

Sektörde bulunduğu günden bu yana hem yurtiçi hem de yurtdışı fuarlarınızda sizlere en hızlı ve başarılı çözümler sunan Butik Fuar, uzman kadrosu ile birlikte her firmanın ihtiyacına özel tasarımlara imza atmaktadır. Sorumluluğunu aldığı her işte biraz daha deneyim sahibi olan ve bu alanda sektördeki tüm yenilikleri yakından takip eden Butik Fuar, yapmış olduğu araştırmalar ile

 

Fuar Standı Tasarımları:

 Fuarlarda sizleri en güzel şekilde temsil etmesi ve tüm fuar süresince müşterilerin gözünün önünde olması nedeni ile çok önemli bir yere sahip olan fuar stand tasarımları, fuar sonrası beklediğiniz olumlu dönüşleri almanızda sizlere yardımcı olmaktadır. Ziyaretçilerin merakını uyandıracak şekilde tasarlanan ve hem ürünü hem de firmayı en iyi şekilde ön plana çıkarmayı amaç edinen fuar standı tasarımları, fuardan en verimli sonuçları elde edebilmenizi sağlayacak özelliklere sahiptir.

Fuar boyu sizler için hem ofis hem de showroom görevi gören fuar standı tasarımları, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda farklı alternatifler tercih edilerek gerçekleştirilebilmektedir.

www.butikfuar.com.tr

Ahşap Fuar Standı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder