9 Eylül 2021 Perşembe

Spor

Motivasyonunuzu artırmanıza ve istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olabilecek birkaç püf noktası var. Öncelikle ilk adımın olumlu düşünmek olduğunu bilerek şu noktaları sıralayabilirsiniz:
Arkadaş Seçimi: Kabul etse de etmese de herkes etkilemek ister. Aslında, bu muhtemelen egzersize başlama nedenlerinden biridir. Bu gerçeği inkar etmek yerine, bunu kendi lehinize kullanabilirsiniz. Bu nedenle, birlikte çalışmak için bir yol veya bir meslektaş seçmeniz gerekir. Bilim bu faktörün önemini doğrulamıştır. Örneğin, iki grubun kilo vermek için diyete başlamasına izin verin. Bir araştırmaya göre, meslektaş seçerek başlayanlar %95 başarı oranına sahipken, yalnız çalışanlar %76 başarı oranına sahipti. Motivasyon atletik performansı nasıl etkiler?
En Güçlü Rakibe Odaklanmak: Ne zaman biri kendini yorgun ve teslim olmaya hazır hissederse, düşmanı düşünmeniz gerekir. En zorlu antrenmanlardan geçtiğini düşünmeli ve başarılı olmalı. Bu düşünce tarzı, kişinin kendisini yeniden motive ederek güç kazanmasını sağlar. Bir hamle yapabilmek için rakibinin rahatlayıp biraz yorulduğu anları izlemesi gerekir.

Alternatif: Steroid Satın Al

Alternatif: Steroid Sipariş

Alternatif: Anabolik Steroid Satın Al

Alternatif: Orjinal Steroid

Alternatif: Güvenilir Steroid Satıcıları

Alternatif: Steroid Satış

Alternatif: Steroid Satın Al

Alternatif: Orjinal Steroid Satın Al

Alternatif: Steroid Satın Al

Alternatif: Steroid Sipariş

Alternatif: Steroid Fiyatları

Alternatif: Fitness Steroid Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder