17 Ocak 2019 Perşembe

TRUSA Hizmetleri Sayesinde Yatırım Kolaylığı

TRUSA Hizmetleri Sayesinde Yatırım Kolaylığı

Amerika'dan ev almak özellikle Trusa firması sayesinde oldukça kolay hale gelmektedir. Türkiye'ye göre kira getirisi daha fazla olan Amerika'da kiralar dolar kuru üzerinden yatmaktadır. Bu sayede yatırımcılar aldıkları ikinci el evler sayesinde Türkiye kira getirisinden 3 kat daha fazla kira getirisi elde edebilirler. Amerikada gayrimenkul yatırımı yapacak olan kişiler Trusa firması ile iletişime geçerek, kiralama, yönetim, satın alma gibi işlemleri oldukça profesyonel ekiple beraber yapabilirler.

TRUSA Hizmetleri Sayesinde Yatırım Kolaylığı

Yatırım yapan kişi adına çıkan tapu, tamamen Trusa firmasının gözetimi altında olmakla birlikte Amerikada gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen kişileri de memnun etmektedir. Bu sayede Amerika'da yatırım yapacak ve gayrimenkul işlerine girecek kişiler yatırımlarında hem daha avantajlı olmakta hem de yatırım kolaylığını yaşamaktadır.


Amerika'da Gayrimenkul Yatırımın Avantajları

Amerika'dan ev almak özellikle kira getirisi yönünden oldukça büyük fırsatlar sunmaktadır.Amerikada gayrimenkul yatırımı özellikle farklı ülkelerde bulunan vatandaşlar için oldukça zahmetli görünebilir. Fakat Trusa firması Amerika'dan ev almak isteyen pek çok yatırımcıya bütçelerine uygun ikinci el ev imkanı sunmaktadır.

Amerika'da Gayrimenkul Yatırımın Avantajları

Evler genellikle müstakil yapıda olup, firma tarafından kiracı bulma opsiyonuna da sahiptir. Trusa firması farklı ülkelerde yer alan yatırımcılar için maddi açıdan uygun fırsatları gözetir, Amerika'ya yerleşme ve burada yatırım yapma durumlarını kolaylaştırır. Bu sayede yatırımcılar her zaman yatırımlarının karşılığını dolar bazındaki kira getirileri ile alır.

 

TRUSA Investment Management olarak Amerika'dan ev almak isteyen yatırımcılara doğru evi en uygun ve en kazançlı olarak sunuyoruz. Sizlerde bize ulaşarak yatırımlarınızı daha verimli olarak değerlendirebilirsiniz. Trusa ile Amerikadan ev almak çok kolay bize ulaşarak Amerikadan ev satan gayrimenkul danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz. 

Amerikadan Ev Almak için Tıklayınız.

TRUSA INVESTMENT MANAGEMENT İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres : Giz 2000 Plaza Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Cd. No:7 Ofis No:53-54 Sarıyer / İstanbul 34398 

Telefon : 0850 822 4707 - 0532 202 2400 

Web Adresi : www.trusa.com.tr   Mail Adresi : info@trusa.com.tr  

Amerika'dan Ev Almak için Tıklayınız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder