8 Ağustos 2018 Çarşamba

Mavi Mobilya - Özel Üretim Mobilya

Mavi Mobilya Özel Üretimler İle Ortamların Havasını Değiştirin

 http://www.mavimobilya.net/dosyalar/2018/5/slayt1-91340.jpg

 Evlerde ya da iş yerlerinde kullanılan mobilyaların özel olarak üretilmesi istenilebilir. Özel üretim isteği kimi zaman benzersiz ürünlere sahip olma istediğinden kaynaklanabilir. Kimi zaman ise mekanların büyüklüklerine uygun hazır ürün bulmak zor ya da imkansız olabilir. Bu durumlarda mobilyacılar yardımı ile özel üretim ürünler yaratılması süreci ile devam eder.

 

 Mavi mobilya hem son tüketicilerden gelen özel üretim isteklerine cevap verir hem de başka mobilya firmalarının ihtiyaç duyduğu ürünlerin tasarlanması konusunda onlara da destek verir. Mobilya firması Mavi Mobilya aracılığı ile ürettirdiği ürünlerin tamamını ya da belli parçalarını kendi ürünleri içerisine katarak kendi markasını kullanarak satışa sunar. Mobilyacılar içerisinde bu tür destekleri Mavi Mobilya'nın bilgi birikimi ve donanımsal gücü sayesinde bu isteklere anında cevap verme gücü vardır.

 

 Fason Olarak Diğer Mobilyacılara da Hizmet Verme Kapasitene Sahip.

 

 Mobilya firması herhangi bir özel üretim isteği kendisine ulaştığında öncelikle bir tasarı oluşturarak müşterinin istediği noktaları tam da istediği gibi hazırlayabilmek amacı ile üretimlerini yapmaktadır.

 

Mobilya üretimi yapan firmalar mekanların ihtiyacı olan özel mobilya ihtiyacını gidermek için yeterli malzeme ve deneyime ihtiyaç duyarlar. Mavi Mobilya koltuk, dolap, televizyon ünitesi, vestiyer gibi pek çok seçenek ile müşterilerine en uygun çözümü sunar. Mobilya üretimi yapan firmalar arasında bu nedenle özel ve önemli bir yere sahip olduğu için sadece tüketicilerin değil üreticilerin de fason olarak ihtiyaç duyduğu üretimleri temin ederek kendilerine sunar.

 

 Pek çok özel üretim yapan firmaya hatta hazır mobilya satan pek çok mağazaya oranla çok daha uygun fiyatlara ürün temin edebilen Mavi mobilya deneyimi ve sektörde yarattığı başarı skalası bakımından diğer üretim noktalarından ayrılan bir yapıdadır.

 

Kişiye Özel Mobilya Seçenekleri

  Son on yıl içerisinde sektöre yön veren tüm firmalar kişiye özel mobilya üretimi yapmaktadır. Bu türde özel üretim mobilya seçenekleri kişisel bazda bireylerin evlerini ve iş yerlerini adeta bir iç mimar gibi rahatlıkla ve tamamen kendi isteğiyle dekore etmelerini kolaylaştırmakta. Aynı zamanda özel üretim mobilya seçenekleri zamanında teslim edilerek kişilerin zamandan tasarruf etmesini sağlamaktadır. Bu nedenle mobilyacı ile müşteri arasında bir dead-line belirlenmekte, o son güne kadar siparişi verilen tüm mobilya üretimi seçenekleri yetiştirilmektedir. Bu mobilya üretimi seçeneklerinde herhangi bir sınırlama yoktur. Aynı zamanda toplu alımlarda büyük indirimler ve kampanyalı fiyatlar da söz konusu olabilmektedir.

 

 Örneğin düğün paketi oluşturan müşteriler toplu özel mobilya siparişlerinde mobilyacı ile anlaşarak büyük indirim seçeneklerinden faydalanabilmekte. Koltuk takımları üçlü ve dörtlü hallerde siparişi verilecek mobilyaları ihtiva etmekte. Bununla birlikte yatak ve baza takımları da tamamen istenen boyda, tasarımda ve renkte olabilmekte.

 

 Çocuklarının genç odasını takımlarını da sipariş ettikleri özel üretim mobilya ayrıcalıkları ile dizayn etme şansına sahipler. Genç odasındaki tüm mobilya çeşitleri çocukların renkli dünyasına hitap edecek şekilde kişiye özel bazda ve istekte tasarlanmaktadır. Kız çocukları için pembe ve kırmızı renklerin; erkek çocuklar için mavi renklerin hakim olduğu mobilya üretimi dijital baskı seçenekleri ile birlikte birçok farklı grafikte ve tasarımda üretilip tam zamanında sahiplerine iletilmektedir.

 

 Müteahhit ve Taşeron Firmalarına Özel Mobilya Seçenekleri

 

Bu seçeneklerin dışında müteahhit ve özel taşeron firmalarının ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte özel mobilya üretimleri de gerçekleştirilmektedir. Özellikle taşeron firmaları için toplu mobilya siparişleri mobilyacı ile irtibata geçilerek seri bir şekilde uygulama alanına konulmaktadır. İletişim seçenekleri arasında telefon ile görüşme ve mail ile ulaşma seçenekleri de mevcuttur.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder